VAEX The Truck Traders is gespecialiseerd in het leveren van nieuwe veewagens

VAEX THE TRUCK TRADERS IS DEALER VAN O.A. FINKL, CUPPERS EN MOLAS

Naast verkoopadvies beschikt VAEX ook over een service-afdeling waarin de volledige service van veetransportmiddelen uitgevoerd kan worden. Bent u benieuwd wat wij u voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

FINKL FAHRZEUGBAU

Finkl Fahrzeugbau uit Bissingen en Roggendorf zijn dé fabrikanten van nieuwe veetransportmiddelen! VAEX heeft zelf al jarenlang ervaring met deze kwaliteitsproducten en mede daardoor zijn wij importeur voor de Benelux geworden. Samen met u stellen wij uw veetransportmiddel samen om hiermee het maximale rendement en gebruiksgemak te behalen.

CUPPERS

Gelegen aan de oostgrens van Nederland bedient Cuppers al bijna zestig jaar de globale markt van carrosserieën voor (vee)transport. Elke week gaat een nieuwe wagen de weg op om wereldwijd te vervoeren. Cuppers heeft zich gespecialiseerd in de bouw van veewagens. Vanuit het oosten van de Achterhoek, in Lichtenvoorde, bedient Cuppers klanten in geheel Europa.

CARROSSERIES MOLAS

Na de oprichting in 1963 heeft Molas zich sinds 1997 exclusief gespecialiseerd in carrosserieen voor veewagens. De uitgebreide ervaring, gekoppeld aan constante verbeteringen, heeft ervoor gezorgd dat Molas een gevestigde naam is geworden in de sector. 

Klanten profiteren van het resultaat van een succesvol ontwerp, de ontwikkeling van een gepersonaliseerde body en een zorgvuldig productieproces. Daarnaast heeft Molas een onderhouds- en reparatieservice en een 24-uurs snelle assistentieservice.

OOK EEN NIEUWE VEEWAGEN IN SAMENWERKING MET VAEX THE TRUCK TRADERS?

■  Meer dan 40 jaar ervaring in veetransport via zusterbedrijf VAEX The Livestock Traders

■  Gespecialiseerde kennis van veetransport(middelen)

■  Unieke mogelijkheden wat betreft aankoop nieuwe veetransportmiddelen

■  Goede inruil mogelijkheden van gebruikt materiaal

■  Betrouwbaar servicepunt met één vaste contactpersoon

■  Afhandeling van alle schade gevallen

FINKL COMBINATIE VOOR VAEX

Voor ons zusterbedrijf VAEX The Livestock Traders hebben we deze Scania S580 combinatie compleet uitgerust met een 4 laagse FINKL opbouw.

NIEUWE VEETRAILER VOOR DTL

Aan DTL uit Denemarken hebben we een nieuwe 3-assige 3-deks oplegger geleverd. Het chassis en de carosserie komt van Cuppers. Kenmerkend voor deze veetrailer zijn:
- Laadlift
- Type 2
- UV Decontaminatie systeem
- SuS goedgekeurd

Bekijk de volledige fotoreportage.

NIEUWE VEETRAILER VOOR PIVAC

Aan 'Mesna industrija Braća Pivac' uit Kroatie hebben we een nieuwe 3-assige 4/5-deks oplegger met klapvloeren geleverd. Het chassis komt van Montull en de carosserie van Molas. Kenmerkend voor deze veetrailer zijn:
- Liftas 
- Type 2
- Automatische schuiven 
- Verwarmd drinkwatersysteem
- Afstandsbediening 
- Leeggewicht: 9.895 kg

Bekijk de volledige fotoreportage.

FINKL COMBINATIE VOOR GERWIN VAN BEEK

Voor Gerwin van Beek Internationaal leverden we een nieuwe FINKL veeoplegger met 3 lagen welke met name ingezet gaat worden voor het vervoeren van vette en nuchtere kalveren. Deze oplegger is semi-geventileerd, met aan dubbele zijde ventilatoren Tevens is de oplegger voorzien van een palletdeur aan de achterzijde. 

INTERESSE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Interesse in een nieuwe veewagen? Neem dan contact op met onze veewagen specialist Martijn Heesen via martijn.heesen@vaex.nl of +31 6 43 23 56 48.

Martijn Heesen

Sales

+31 6 43 23 56 48
NL, EN, DE

Zoeken