Wij zijn VAEX The Truck Traders

Werkwijze

Waarom relaties ons zien als dé specialist in nieuwe en gebruikte trucks en veetransportmiddelen? Waarschijnlijk waarderen ze onze kennis en knowhow. Onze open en transparante wijze van zaken doen en onze persoonlijke benadering. Maar ook de kwaliteit en service waar ze op kunnen vertrouwen. Net als de mogelijkheid om te profiteren van ons enorme netwerk van transporteurs en handelaren, dat we gedurende de afgelopen 40 jaar als (vee-)exporteur hebben opgebouwd. Kopen, verkopen, inruilen, huren of onderhoud, voor al uw vragen hebben wij de passende oplossing. VAEX – The Truck Traders

Lees meer

VERHUUR

“Wij lossen graag uw capaciteitsproblemen op”

Door een zeer uitgebreid wagenpark met veetransportmiddelen en een groot aanbod gebruikte transport- en bedrijfsmiddelen biedt VAEX ook mogelijkheden voor bedrijven die tijdelijk een oplegger of trekker tekort komen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen materiaal en geschikte transportmiddelen voor de verkoop, waardoor er geen vast aanbod is voor verhuur. Echter, door de constante vernieuwing van ons wagenpark kunnen wij altijd voorzien in een juiste trekker, oplegger of aanhanger.

WERKPLAATS

Alle ingekochte voertuigen kunnen in de eigen werkplaats nagekeken worden. Meerdere monteurs zorgen er voor dat het aangeboden waar in orde is en dat de nodige reparaties uitgevoerd worden. Er zijn ook mogelijkheden tot het aanbrengen van accessoires of eventuele wijzigingen bij een door u aangekocht voertuig bij VAEX Truck Trading. Denk hierbij aan APK-keuring, wissel van banden, het eventueel overspuiten van het voertuig in uw bedrijfskleuren of opbouw van hydrauliek.

 

TRANSPORT

VAEX Truck Trading helpt u graag verder om uw aangekocht voertuig op de juiste plaats van bestemming te krijgen. Naast de mogelijkheid dat u een aangekocht voertuig zelf komt ophalen biedt het bedrijf de volgende mogelijkheden aan, waarbij begeleiding en inzet van personeel tijdens het gehele traject mogelijk is:

TRANSPORT OVER DE WEG
Het bedrijf beschikt over eigen truck transporters, waardoor alle soorten voertuigen eenvoudig weggebracht of opgehaald kunnen worden.

TRANSPORT NAAR DE HAVEN
De bijbehorende documenten worden met DHL/TNT toegestuurd.

Wij kunnen u tevens helpen met een tijdelijke verzekering van 14 dagen.

EXTRA DIENSTEN

VAEX Truck Trading begeleidt u graag in het hele traject met betrekking tot de aan- of verkoop van een gebruikt voertuig.
 
■  Exportdocument (EX-A)
■  Transito kenteken
■  Aan-/afmeldingen RDW
■  EUR1 documenten
■  Homologatie
■  Tijdelijke verzekering
■  Verscheping

Wij zijn tevens RDW erkend waardoor een Nederlandse kentekens makkelijk op naam kan worden gezet of vrijgewaard kan worden.

Aanvullende services zijn ook mogelijk. Mocht u hier interesse in hebben helpt VAEX u graag verder.

 

Finkl dealer

Finkl Fahrzeugbau uit Bissingen en Roggendorf zijn dé fabrikanten van nieuwe veetransportmiddelen! VAEX heeft zelf al jarenlang ervaring met deze kwaliteitsproducten en mede daardoor zijn wij importeur voor de Benelux geworden. Samen met u stellen wij uw veetransportmiddel samen om hiermee het maximale rendement en gebruiksgemak te behalen. Naast verkoopadvies beschikt VAEX ook over een service-afdeling waarin de volledige service van Finkl voertuigen uitgevoerd kan worden.

Bent u benieuwd wat wij u voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze uitgebreide pagina over nieuwe veewagens.

Geschiedenis

"Door jarenlange ervaring en expertise bewijst de VAEX Group zich graag als uw ideale handelspartner"

 

 

Lees meer

Specialist in veetransportmiddelen

VAEX Truck Trading is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van gebruikte veetransportmiddelen (trailers, opleggers en aanhangers). 

Lees meer

Pim Govers

CEO

+31 6 53 69 65 71
NL, EN, DE, ES

Bas Willems

Sales

+31 6 53 52 96 14
NL, EN, DE, IT

Joost Ooms

Sales

+31 6 12 85 36 23‬
NL, EN, ES, DE

Martijn Heesen

Sales / Livestock specialist

+31 6 43 23 56 48
NL, EN, DE

Jan Pieneman

Transport

+31 6 11 25 13 39
NL, EN, DE

Tom Wientjens

Transport

+31 (0) 486 41 17 15
NL

Stijn Derks

Workshop

+31 6 43 23 56 32
NL, EN, DE

Zoeken