Meet The Truck Traders

Meet The Truck Traders

The Truck Traders Teamrules

1. Wij staan voor je klaar. Niet alleen bij de verkoop van een vrachtwagen, maar vanaf het moment dat je bij ons de drempel overstapt. Met oprechte aandacht op maat. Zelfs voor de postbode. 

2. Wij verkopen geen nee. Wat anderen onmogelijk lijkt, zien wij als een uitdaging. Omdat we verder denken dan de rest. We'll  find a way! 

3. Wij weten waar we over praten. Bij ons geen ingelijste diploma's aan de muur. Wel een berg kennis op de vloer, door jarenlange ervaring met onze de voeten in de klei.Sorry, tussen de trucks.

4. Wij houden het gas erop. Angst en twijfel kennen we niet. Ondernemen, strijden, doorpakken en afhandelen: dat is onze stijl. Beter een verkeerde beslissing dan geen beslissing. Gas erop!

5. Wij doen wat we zeggen. Gemaakte afspraken komen we na. Altijd. Zo zijn we opgevoed en groot geworden. En daardoor kunnen we iedereen recht in de ogen kijken.

6. Wij worden samen sterker. Een klant, collega of concurrent vragen naar hun mening of advies? Doen we zeker! Want samen kom je altijd verder.

7. Wij zijn ook maar mensen. Zonder sjieke maatpakken, moeilijke woorden of gladde verkooppraatjes. Een spijkerbroek, heldere taal en Brabantse humor: dat bevalt ons een stuk beter. 

Zoeken