WERKWIJZE

WERKWIJZE

Kent u het Engelse gezegde ‘tricks of the trade’? Het wordt gebruikt voor iemand die de kneepjes van het vak kent, iemand die weet hoe hij zich in een bepaalde omgeving moet bewegen om er maximaal rendement uit te verkrijgen. Bij ons is het eerder ‘trucks of the trade’. Waarom? Omdat wij als geen ander weten wat de goede en meest geschikte truck is voor elke situatie en we de kennis en kunde in huis hebben om voor iedereen een passend voertuig te vinden.

Ooit begonnen we met de handel in vervoersmiddelen voor (internationaal) veetransport, iets wat we inmiddels tot onze specialiteit hebben gemaakt. Maar gedurende de jaren hebben we ons tegelijk ontwikkeld tot een volwaardig specialist en handelaar in nieuwe en gebruikte transportmiddelen. Trucks in alle soorten en maten, maar ook bedrijfsauto’s, trekkers, bakwagens, aanhangers, opleggers en ander exclusief materiaal. We kopen ze, verkopen ze, zoeken ze, ruilen ze in, huren en verhuren ze en onderhouden ze in onze breed uitgeruste, moderne werkplaats.

Bovendien hebben we gedurende de jaren een enorm netwerk opgebouwd, met daarin veel contacten met transporteurs en handelaren. Kortom, zoekt u een truck of transportmiddel of een plek waar u uw truck of transportmiddel kwijt kunt, dan bent u bij ons aan het enige, juiste adres. Klanten weten inmiddels wat ze van ons kunnen verwachten. Open en transparant zaken doen, een persoonlijke benadering met korte, informele lijnen en de zekerheid dat we kwaliteit én een oplossing bieden voor elk vraagstuk. Want ‘nee’ kennen we niet en ‘ja’ ligt altijd om de hoek. Zo blijven we continu voorop lopen. Doelgericht, met beide benen op de grond en het vizier gericht op uw belangen en wensen laten we de concurrentie ver achter ons. We zijn dan ook niet voor niks VAEX - The Truck Traders

 

Zoeken